pátek 8. června 2012

Chlorella a koriandr pro každodenní detoxikaci a údržbu

Je třeba si uvědomit , že všichni jsme pod palbou toxinů,  zejména těžkých kovů, které jsou obsaženy v našem vzduchu , vodě a jídle. Těžké nebo toxické kovy, jako kadmium, olovo, rtuť a hliník degenerují imunitní systém, což vede ke špatnému zdraví a nemoci. Máte-li amalgamové zubní plomby z rtuťové výplně, pak se rtuť se uvolňuje do Vašeho těla.  Podle japonské studie, všechny rakovinné buňky obsahují rtuť.

Bez ohledu na to, co děláme, abychom minimalizovali toxiny a znečišťující látky v naší stravě, vodě, bydlišti, kosmetice a v čisticích prostředcích, existuje nekonečné množství environmentálních toxinů, na denní bázi, a to nezahrnuje zbytkové nánosy toxinů v našem těle z dřívějších let.

Tak co tedy máme dělat? Detoxikovat těžké kovy neustále, každý den.
Tady je jedna relativně levná, efektivní metoda, která je docela jednoduchá a můžeme ji dělat každý den - užívání chlorelly a koriandru tak často, jak je to možné.


Detoxikační vlastnosti chlorelly: kombinace superjídla a detoxikace

 

Detoxikační vlastnosti chlorelly byly testovány v několika zemích, včetně Ruska. Test 350 slévárenských dělníků v Rusku ukázala, že chlorella nejen odstranila konkrétní kovy spojené se slévárenstvím, ale že chlorella odstranila všechny těžké kovy.

 

Chlorella je řasa složená z jednotlivých buněk, které nejsou větší než 10 mikronů. Snadno se pěstuje ve sladkých vodách rybníků vystavených slunečnímu záření. Buněčné stěny chlorelly jsou tak tvrdé, že jejich živiny a detoxikačních schopnosti jsou těžko dostupné. V tomto případě se pak chlorella zpracovává, ale ne chemikáliemi , teplem, nebo jinými  přísadami. Zpracování chlorelly vyžaduje porušení buněčné stěny chlorelly speciálním mletím nebo metodou rychlé změny tlaku.

Překvapivě,  chlorella je schopna na sebe vázat molekuly těžkých kovů a odvést je z těla. Ve skutečnosti buňky chlorelly rozlišují mezi toxickými těžkými kovy a dalšími toxiny, přičemž zanechá v těle minerální živiny. Kromě svých detoxikačních vlastností, Chlorella je jednou z nejlepších přírodních super potravin. Obsahuje všechny aminokyseliny, které pomáhají snadno strávit bílkoviny. Také obsahuje důležité minerály jako je hořčík a železo.Vysoká úroveň chlorofylu v chloreře pomáhá optimalizovat kyslík do krevního toku. Detoxikační vlastnosti chlorelly také dělají divy při vyrovnávání živé tkáně.


...přidat trochu koriandru

 




Syrový, organický koriandr je levný a snadno ho můžete přidat do šťávy nebo do jídla, aby vám pomohl při dalším odstraňování toxinů z těla. Když byla rtuť nalézena v moči pacientů v indonéské klinice, objevili, že polévka s koriandrem pomáhá odstraňovat toxiny z těžkých kovů.

Pokud jste opravdu zaneseni toxiny z těžkých kovů, budete muset být opatrní , aby se toxiny nepřesunuly v těle jinam. V takovém případě odstraňování těžkých toxinů,  je třeba podpořit pocením v sauně nebo kávovým klystýrem. Vzhledem k tomu, že toxiny se ukládají v tucích, je dobrý nápad zapracovat na ztrátě tělesného tuku.  Ale obvykle velmi bohatý příjem chlorelly pomáhá odstranit toxiny v tucích. 

Více o chloreře: www.chlorella-jecmen.info

 




Přeloženo z anglického orginálu:  http://www.naturalnews.com/035177_chlorella_cilantro_detox.html